slider01

 

 

 

slider01-1440x501x1
slider01-1440x501x1-1

Virtuele Juridische Afdeling

Een geoutsourcete juridische afdeling specifiek voor de ICT- en marketing & communicatiebranche.

Aangezien voor elk van bovengenoemde branches specifieke juridische kennis vereist is, is het van belang dat uw juridisch dienstverlener kennis van uw branche heeft en precies weet waar ù het over hebt!

Als klant van de Virtuele Juridische Afdeling kunt u te allen tijde gratis vragen stellen over uiteenlopende juridische zaken en kunt u tegen een sterk gereduceerd uurtarief op basis van een strippenkaart (voorschot) gebruikmaken van onze andere juridische diensten. Ook wordt u actief geinformeerd over voor u van belangzijnde zaken via een nieuwsbrief.

WiseMen werkt volgens een teamsysteem; de advocaat die het meest gekwalificeerd is voor een bepaald onderwerp zal de werkzaamheden op zich nemen, echter altijd in samenspraak met de andere advocaten. Op die manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit en hebt u daarbij de beschikking over al onze advocaten.

Klanten van de Virtuele Juridische Afdeling kunnen bovendien tegen een sterk gereduceerd uurtarief op basis van een strippenkaart (voorschot) gebruikmaken van onze andere juridische diensten.

Met een abonnement op onze Virtuele Juridische Afdeling kunt u gebruikmaken van:

Voordelen Virtuele Juridische Afdeling:

  • een jaarlijks accountgesprek van 2 uur op locatie van WiseMen (ook mogelijk op een andere locatie tegen reistijdvergoeding): Tijdens dit gesprek kunt u kosteloos uw zakelijk te varen koers voor het lopende jaar met ons doorspreken. Wij willen hiermee o.a. voorzien in een moment van sparring en een gelegenheid om vragen te stellen die direct uit onze parate kennis beantwoord kunnen worden.
  • het kosteloos aanmelden van nieuwe opdrachten, het doorspreken van nieuwe diensten en het direct gebruikmaken van de parate kennis van onze advocaten bij nieuw aangemelde vragen tijdens Werkdagen. De wijze van contact in deze zaken zal telefonisch zijn via het vaste nummer van WiseMen, zijnde +31(0)70 381 92 81;
  • het recht op het vooraf inkopen van uren met een sterk gereduceerd tarief (Strippenkaart);
  • 50% korting op cursussen (cursusprijs € 350,-);


Olaf Schauten

IT-contracten, onderhandelingen en ondernemingsrecht.

Contact


Emilie van Kempen

IT-recht, privacy, (Europees) arbeidsrecht, geschillen 

Contact


Morgane Veenhuijzen

Arbeidsrecht en HRM, ontslagprocedures en reorganisaties.

Contact


Henk Dekker

Geschillen, intellectuele eigendom en contracten

Contact


Armin Karimi

IT-recht, privacy, bestuursrecht

Contact


Jeroen Hörters

Office Manager
 

Contact
Wisemen team

DIRECT
CONTACT

070 381 92 81