wisemen-slide-olaf-schauten

ICT- en 
ondernemingsrecht

Sinds 1999 adviseurs van ICT-ondernemers en reclamebureaus

Contact

wisemen-slide-armin-karimi-2

Privacy en IT

Voor advies over privacy, datalekken en Big Data 

Contact

wisemen-slide-morgane-veenhuijzen

Arbeidsrecht & HRM

Advies, ontslagprocedures en reorganisaties

Contact

wisemen-slide-mark-krul

Dreigend IT-conflict?

Vraag vrijblijvend advies en voorkom escalatie

Contact

wisemen-slide-henk-dekker

Bescherm uw IP  

Vraag advies aan onze specialisten 

Contact

Hulp bij onderhandelingen over IT-contract?

Het opstellen van ICT-contracten is ons specialisme. Onze adviezen geven u een onmisbare voorsprong in (contracts)onderhandelingen. 
Meer info

Compliant met de GDPR? Doe onze Privacy Scan!

Check of u voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming met onze Privacy Scan!

Meer info

Dreigt uw ICT-project te mislukken en wilt u advies?

Wij adviseren en procederen bij geschillen omtrent de uitvoering van IT-projecten en de nakoming van contracten.
Meer info

Zijn uw arbeidscontracten up to date?

Wij adviseren ondernemers over alle arbeidsrechtelijke aspecten en verlenen bijstand in geschillen met werknemers en bestuurders.
Meer info

wisemen
advocaten

Wij leveren sinds 1999 juridische diensten aan IT-ondernemers, technologiebedrijven en marketing & communicatie-adviesbureaus. 

Wij begrijpen de dagelijkse gang van zaken van uw onderneming. Wij spreken uw taal. Dit heeft als voordeel dat wij u snel van advies op maat kunnen voorzien. Daarbij houden wij oog voor uw commerciële belangen en houden wij onze adviezen vooral praktisch. Hierbij is de doelstelling dat met klanten een langdurige relatie wordt opgebouwd en dat de toegang tot de dienstverlening zo laagdrempelig mogelijk wordt gemaakt. WiseMen ondersteunt ondernemingen op dagelijkse basis in de hoedanigheid van een virtuele juridische afdeling.

U kunt bij ons onder andere terecht voor advies over het opstellen van IT-contracten, de bescherming van uw intellectuele eigendommen en de wijze waarop u uw (internationale) marketingcampagnes in lijn brengt met het consumentenrecht en privacyrecht.

Ons klantenbestand varieert van zzp-ers tot zeer grote (overheids)organisaties. WiseMen fungeert als een virtuele juridische afdeling voor meer dan 250 leveranciers van IT- en communicatiediensten.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij graag met u hoe wij u verder kunnen helpen.  

 

Artikelen

13 april 2017

AP publiceert 10-stappenplan nieuwe privacywet

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft 10 stappen beschreven waarmee bedrijven, overheden en andere organisaties zich kunnen voorbereiden op de nieuwe privacywet. Deze nieuwe Europese wet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming, zal vanaf 25 mei 2018 van toepassing zijn.

Lees meer
17 maart 2017

Privacy en informatiebeveiliging in de zorg

WiseMen heeft de vakbeurs Zorg & ICT 2017 bezocht. Uit onze gesprekken met veel deelnemende IT-bedrijven bleek dat zorgverleners nog onvoldoende op de hoogte zijn van de privacywetgeving.

Lees meer
16 maart 2017

Alcohol- en drugscontroles op de werkvloer

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft onderzoek gedaan naar alcohol- en drugscontroles bij energiebedrijf Uniper. Het onderzoeksrapport biedt interessante inzichten over privacy van werknemers en over de onderzoeksbevoegdheden van de AP.

Lees meer
Meer artikelen

DIRECT
CONTACT

070 381 92 81