slider01

 

 

 

slider01-1440x501x1
slider01-1440x501x1-1

Werkwijze

Wij bieden onze werkzaamheden aan tegen concurrerende tarieven en vaak tegen
een vooraf overeengekomen vaste prijs. Ook bieden wij u de mogelijkheid om vooraf
uren in te kopen. U profiteert dan van een sterk gereduceerd tarief.  

Meer informatie over onze diensten vindt u hieronder. 

Diensten

Virtuele Juridische Afdeling

Een geoutsourcete juridische afdeling specifiek voor de ICT- en marketing & communicatiebranche.

Aangezien voor elk van bovengenoemde branches specifieke juridische kennis vereist is, is het van belang dat uw juridisch dienstverlener kennis van uw branche heeft en precies weet waar ù het over hebt!

Als klant van de Virtuele Juridische Afdeling kunt u te allen tijde gratis vragen stellen over uiteenlopende juridische zaken en kunt u tegen een sterk gereduceerd uurtarief op basis van een strippenkaart (voorschot) gebruikmaken van onze andere juridische diensten. Ook wordt u actief geinformeerd over voor u van belangzijnde zaken via een nieuwsbrief.

WiseMen werkt volgens een teamsysteem; de advocaat die het meest gekwalificeerd is voor een bepaald onderwerp zal de werkzaamheden op zich nemen, echter altijd in samenspraak met de andere advocaten. Op die manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit en hebt u daarbij de beschikking over al onze advocaten.

Klanten van de Virtuele Juridische Afdeling kunnen bovendien tegen een sterk gereduceerd uurtarief op basis van een strippenkaart (voorschot) gebruikmaken van onze andere juridische diensten.

Met een abonnement op onze Virtuele Juridische Afdeling kunt u gebruikmaken van:

Voordelen Virtuele Juridische Afdeling:

 • een jaarlijks accountgesprek van 2 uur op locatie van WiseMen (ook mogelijk op een andere locatie tegen reistijdvergoeding): Tijdens dit gesprek kunt u kosteloos uw zakelijk te varen koers voor het lopende jaar met ons doorspreken. Wij willen hiermee o.a. voorzien in een moment van sparring en een gelegenheid om vragen te stellen die direct uit onze parate kennis beantwoord kunnen worden.
 • het kosteloos aanmelden van nieuwe opdrachten, het doorspreken van nieuwe diensten en het direct gebruikmaken van de parate kennis van onze advocaten bij nieuw aangemelde vragen tijdens Werkdagen. De wijze van contact in deze zaken zal telefonisch zijn via het vaste nummer van WiseMen, zijnde +31(0)70 381 92 81;
 • het recht op het vooraf inkopen van uren met een sterk gereduceerd tarief (Strippenkaart);
 • 50% korting op cursussen (cursusprijs € 350,-);
Lees verder

IT-contracten en voorwaarden voor vaste prijs

Juridische documenten behoeven net als software onderhoud. Wet- en regelgeving
verandert en ook de laatste jurisprudentie bepaalt of uw document nog zo goed is als het
ooit is opgesteld.

Sluit daarom nu een onderhoudscontract af op uw meest gebruikte – door WiseMen
opgestelde – documenten. Daarmee verkrijgt u het recht op een jaarlijkse “release” van uw document. De update is gebaseerd op alle relevante jurisprudentie en nieuwe wet- en regelgeving. Uw documenten zijn zo altijd up-to-date.

Het onderhoud verrichten wij voor de onderstaande vaste prijzen (fixed price).

 

Lees verder

Legal scan

Een paraplu beschermt u tegen de regen, een zonnebrandmiddel beschermt u tegen de zon; onze Legal Scan beschermt u tegen juridische risico's!

Het is misschien niet helemaal duidelijk wanneer u ermee te maken krijgt maar u kunt er donder op zeggen dat er een keer sprake zal zijn van een 'lagedrukgebied' of een ongenaam brandende zakelijke zon, bijvoorbeeld in de vorm van schade waarvoor uw onderneming aansprakelijk is.

WiseMen ziet zijn diensten als een paraplu om open te slaan bij juridische neerslag en als beschermend zonnebrandmiddel tegen brandende juridische risico's. Zonder paraplu regent u nat en zonder zonnebrandmiddel kunt u lelijk verbranden. Maak juridische risico's dus vooraf inzichtelijk door jaarlijks uw bedrijf te laten doorlichten door de ervaren specialisten van WiseMen.

Een handige tool die wij hiervoor bieden is de speciaal voor uw sector ontwikkelde Legal Scan.

Via de Legal Scan wordt op praktische wijze gebruikgemaakt van de parate kennis van onze advocaten om uw bedrijf in één dag grondig te screenen.

Met de Legal Scan legt u de basis voor een degelijke juridische structuur van uw bedrijf en verkrijgt u inzicht in:

 • juridische stand van zaken middels praktische rapportage
 • juridische knelpunten
 • passende juridische oplossingen
 • strategische informatie (denk aan overname, fusie, beursgang)

Proces:

Twee advocaten van WiseMen komen een dag langs bij u op kantoor. De bevindingen worden deels verder uitgewerkt op kantoor WiseMen (totaal 20 uur). Daarna worden de bevindingen bij u op kantoor of bij WiseMen gepresenteerd.

De legal scan is een methode om de juridische infrastructuur van uw bedrijf in kaart te brengen en nader te analyseren. In de rapportage zal naar voren worden gebracht waar de juridische risico´s en leemtes liggen binnen de organisatie, voor wat betreft de onderzochte gebieden. Voorts zal de rapportage een legal framework bevatten. De uitkomsten van de legal scan vormen de basis voor het legal framework. Het legal framework schetst de juridische structuur van hetgeen geïmplementeerd dient te worden om de gesignaleerde risico´s binnen de organisatie te minimaliseren.

 Interesse? Mail info@wisemen.nl of bel 070-3819281 en vraag naar Olaf Schauten

Lees verder

Legal controller

Uw 'huisadvocaat' 1 dag per maand bij u op kantoor, of 2 dagen, of elke week? Huur een Legal Controller in naar behoefte.

Met de Legal Controller dienst van WiseMen kunt u op regelmatige basis een beroep doen op een van onze ervaren juridisch adviseurs op uw eigen locatie. Daardoor weten uw werknemers met wie ze te maken hebben.

Een bijkomend voordeel van de Legal Controller is dat u tegen een sterk gereduceerd uurtarief van €100,- van onze diensten gebruik kunt maken. In onderling overleg kan dat bijvoorbeeld gaan om de controle en het opstellen van standaarden of een juridische check of er bijvoorbeeld ondanks de algemene voorwaarden toch sprake is van een resultaatsverbintenis in plaats van een inspanningsverbintenis.

Efficiency en tijdsbesparing: De Legal Controller heeft al uw juridische documenten bij de hand!

 • Legal Controller op locatie met gebruikmaking van expertise overige advocaten van WiseMen;
 • geen vaste contractsperiode;
 • geen wachttijd: Morgen juridische ondersteuning nodig? Onze Legal Controller kan binnen 24 uur bij u zijn;
 • Sterk gereduceerd tarief.

 

Lees verder

DIRECT
CONTACT

070 381 92 81