ICT- en 
ondernemingsrecht

Sinds 1999 adviseurs van ICT-ondernemers en reclamebureaus

Contact

Privacy en IT

Voor advies over privacy, datalekken en Big Data 

Contact

Arbeidsrecht & HRM

Advies, ontslagprocedures en reorganisaties

Contact

Dreigend IT-conflict?

Vraag vrijblijvend advies en voorkom escalatie

Contact

Bescherm uw IP  

Vraag advies aan onze specialisten 

Contact

Hulp bij onderhandelingen over IT-contract?

Het opstellen van ICT-contracten is ons specialisme. Onze adviezen geven u een onmisbare voorsprong in (contracts)onderhandelingen. 
Meer info

Dreigt uw ICT-project te mislukken en wilt u advies?

Wij adviseren en procederen bij geschillen omtrent de uitvoering van IT-projecten en de nakoming van contracten.
Meer info

Zijn uw arbeidscontracten up to date?

Wij adviseren ondernemers over alle arbeidsrechtelijke aspecten en verlenen bijstand in geschillen met werknemers en bestuurders.
Meer info

Wordt er inbreuk gemaakt op uw intellectuele eigendom?

Wij adviseren en procederen in zaken op het gebied van IE-rechten, met een focus op auteursrechten, merken, handels- en domeinnamen.
Meer info

wisemen
advocaten

Wij leveren sinds 1999 juridische diensten aan IT-ondernemers, technologiebedrijven en marketing & communicatie-adviesbureaus. 

Wij begrijpen de dagelijkse gang van zaken van uw onderneming. Wij spreken uw taal. Dit heeft als voordeel dat wij u snel van advies op maat kunnen voorzien. Daarbij houden wij oog voor uw commerciële belangen en houden wij onze adviezen vooral praktisch. Hierbij is de doelstelling dat met klanten een langdurige relatie wordt opgebouwd en dat de toegang tot de dienstverlening zo laagdrempelig mogelijk wordt gemaakt. WiseMen ondersteunt ondernemingen op dagelijkse basis in de hoedanigheid van een virtuele juridische afdeling.

U kunt bij ons onder andere terecht voor advies over het opstellen van IT-contracten, de bescherming van uw intellectuele eigendommen en de wijze waarop u uw (internationale) marketingcampagnes in lijn brengt met het consumentenrecht en privacyrecht.

Ons klantenbestand varieert van zzp-ers tot zeer grote (overheids)organisaties. WiseMen fungeert als een virtuele juridische afdeling voor meer dan 250 leveranciers van IT- en communicatiediensten.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij graag met u hoe wij u verder kunnen helpen.  

 

Artikelen

24 februari 2017

Blijf op de hoogte van berichten over uw buurt!

Gaat uw buurman verbouwen? Heeft uw concurrent een omgevingsvergunning gekregen? Is er een evenementenvergunning verleend voor een festival in uw buurt? Via overheid.nl kunt u op de hoogte blijven.

Lees meer
18 februari 2017

Payroll ondernemingen en detacheerders zijn uitzendbureaus volgens de Hoge Raad

Dit betekent dat een detacheringsbedrijf met vaste werknemers of een payrollbedrijf toch als een uitzendonderneming kan worden beschouwd. Als een werkgever uitzendwerkgever is, betekent dit dat hij automatisch toegang heeft tot de voordelen van art. 7:691 BW (het uitzendbeding wat een verlicht ontslagregime inhoudt).

Lees meer
18 februari 2017

Hoe zit het tegenwoordig met de ontslagvergoeding?

Hoe zit het tegenwoordig met de ontslagvergoeding?

Vanaf 1 juli 2015 is ons ontslagsysteem ingrijpend gewijzigd. De kantonrechtersformule heeft plaatsgemaakt voor de transitievergoeding en die kan in ernstige gevallen ook nog worden vermeerderd met een billijke vergoeding.

Lees meer
Meer artikelen

DIRECT
CONTACT

070 381 92 81