ICT-recht advocaten

Sinds 1999 adviseurs van ICT-ondernemers en reclamebureaus

Contact

Dreigend IT-conflict?

Vraag vrijblijvend advies en voorkom escalatie

Contact

Arbeidsrecht & HRM

Advies, ontslagprocedures en reorganisaties

Contact

Bescherm uw IP  

Vraag advies aan onze specialisten 

Contact

Privacy en IT

Voor al uw vragen over privacy, datalekken en Big Data 

Contact

Hulp bij onderhandelingen over IT-contract?

Het opstellen van ICT-contracten is ons specialisme. Onze adviezen geven u een onmisbare voorsprong in (contracts)onderhandelingen. 
Meer info

Big Data, wat mag u ermee?

Het gebruik van Big Data loopt tegen de grenzen van het privacyrecht. Laat u adviseren door onze experts.

Meer info

Zijn uw arbeidscontracten up to date?

Wij adviseren ondernemers over alle arbeidsrechtelijke aspecten en verlenen bijstand in geschillen met werknemers en bestuurders.
Meer info

Dreigt uw ICT-project te mislukken en wilt u advies?

Wij adviseren en procederen bij geschillen omtrent de uitvoering van IT-projecten en de nakoming van contracten.
Meer info

wisemen
advocaten

Wij leveren sinds 1999 juridische diensten aan IT-ondernemers, technologiebedrijven en marketing & communicatie-adviesbureaus. 

Wij begrijpen de dagelijkse gang van zaken van uw onderneming. Wij spreken uw taal. Dit heeft als voordeel dat wij u snel van advies op maat kunnen voorzien. Daarbij houden wij oog voor uw commerciële belangen en houden wij onze adviezen vooral praktisch. Hierbij is de doelstelling dat met klanten een langdurige relatie wordt opgebouwd en dat de toegang tot de dienstverlening zo laagdrempelig mogelijk wordt gemaakt. WiseMen ondersteunt ondernemingen op dagelijkse basis in de hoedanigheid van een virtuele juridische afdeling.

U kunt bij ons onder andere terecht voor advies over het opstellen van IT-contracten, de bescherming van uw intellectuele eigendommen en de wijze waarop u uw (internationale) marketingcampagnes in lijn brengt met het consumentenrecht en privacyrecht.

Ons klantenbestand varieert van zzp-ers tot zeer grote (overheids)organisaties. WiseMen fungeert als een virtuele juridische afdeling voor meer dan 250 leveranciers van IT- en communicatiediensten.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij graag met u hoe wij u verder kunnen helpen.  

 

Artikelen

08 december 2016

Hoe beschermt u uw merk?

Door het registeren van een naam of logo als merk, verkrijgt u het alleenrecht op gebruik daarvan voor de producten of diensten waarvoor u het merkrecht hebt verkregen. Met dat recht kunt u optreden tegen uw concurrenten die een gelijk of overeenkomstig merk hanteren. Als merk zijn alle tekens geschikt die kunnen dienen om de waren of diensten van een onderneming te onderscheiden.

Lees meer
05 december 2016

Anonimiseren en privacy: waarmee moet u rekening houden?

Organisaties die met (big) data werken en zich geconfronteerd zien met privacywetgeving, stellen vaak dat zij slechts geanonimiseerde gegevens verwerken. Inderdaad kan anonimisering een nuttig middel zijn bij het beschermen van de privacy. In de praktijk blijkt het echter niet eenvoudig om met dergelijke technieken, buiten schot te blijven van privacyregels.

Lees meer
22 november 2016

Webwinkels lopen groot risico op hoge boete van de ACM

Veel webwinkels betalen de bezorgkosten niet terug bij retournering producten. Dit blijkt uit een onderzoek door de Consumentenbond.

Lees meer
Meer artikelen

DIRECT
CONTACT

070 381 92 81