IT-contracten

Gebruik onze Virtuele Juridische Afdeling voor uw contractenwerk

Contact

Geschillen over IT

Onze advocaten hebben ruime ervaring met geschillen over IT-projecten

Contact

Arbeidsrecht & HRM

Advies, ontslagprocedures en reorganisaties

Contact

Geschillen over IE/IP 

Wij zijn gespecialiseerd in procedures over IT en IP

Contact

Merken & reclame

Advies over de bescherming van uw creaties 

Contact

IT-aanbestedingen

Onze advocaten hebben ruime ervaring met aanbestedingsprocedures

Contact

Privacy en IT

Voor al uw vragen over privacy en datalekken 

Contac

Hebt u hulp nodig bij onderhandelingen over ICT-contracten?

Het opstellen van ICT-contracten is ons specialisme. Onze adviezen geven u een onmisbare voorsprong in (contracts)onderhandelingen. 
Meer info

Advies over datalekken en de meldplicht datalekken?

Voorkom aansprakelijkheid en boetes. Ons team Datalekken adviseert over datalekken en uw mogelijke meldplicht na een grondige analyse. 

Meer info

Zijn uw arbeidscontracten up to date?

Wij adviseren ondernemers over alle arbeidsrechtelijke aspecten en verlenen bijstand in geschillen met werknemers en bestuurders.
Meer info

Is uw juridische afdeling onderbezet?

Zwangerschapsverlof of vertrek van een medewerker? Komt u ook wel eens handen tekort? Wij weten exact wie u nodig hebt.

Meer info

wisemen
advocaten

Wij leveren sinds 1999 juridische diensten aan IT-ondernemers, technologiebedrijven en marketing & communicatie-adviesbureaus. 

Wij begrijpen de dagelijkse gang van zaken van uw onderneming. Wij spreken uw taal. Dit heeft als voordeel dat wij u snel van advies op maat kunnen voorzien. Daarbij houden wij oog voor uw commerciële belangen en houden wij onze adviezen vooral praktisch. Hierbij is de doelstelling dat met klanten een langdurige relatie wordt opgebouwd en dat de toegang tot de dienstverlening zo laagdrempelig mogelijk wordt gemaakt. WiseMen ondersteunt ondernemingen op dagelijkse basis in de hoedanigheid van een virtuele juridische afdeling.

U kunt bij ons onder andere terecht voor advies over het opstellen van IT-contracten, de bescherming van uw intellectuele eigendommen en de wijze waarop u uw (internationale) marketingcampagnes in lijn brengt met het consumentenrecht en privacyrecht.

Ons klantenbestand varieert van zzp-ers tot zeer grote (overheids)organisaties. WiseMen fungeert als een virtuele juridische afdeling voor meer dan 250 leveranciers van IT- en communicatiediensten.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij graag met u hoe wij u verder kunnen helpen.  

 

Artikelen

26 augustus 2016

BREIN pakt Facebooker aan voor auteursrechtinbreuk

Stichting BREIN heeft onlangs een Facebooker aangepakt die als beheerder van een Facebookgroep op eigen initiatief als op verzoek van leden van de groep muziek uploadde naar een cyberlocker waarvan hij de link in de groep zette. Vervolgens stuurde hij een e-mail naar de leden van de groep met het bericht dat de link online stond.

Lees meer
11 augustus 2016

CPB publiceert "Policy Brief": overheid moet sneller inspelen op ICT ontwikkelingen.

Het Centraal Planbureau publiceert vandaag een "Policy Brief" waarin beleidsmakers van de overheid een handvat wordt aangereikt over de wijze waarop om kan worden gegaan met nieuwe ICT-ontwikkelingen.

Lees meer
22 juli 2016

Bedrijfsgeheim en bescherming know how. Eén NDA is geen NDA?

Let op! Het sluiten van een geheimhoudingsovereenkomst (Non Disclosure Agreement (NDA)) is van belang voor de betrokken bedrijven onderling, maar misschien nog wel belangrijker is het om tevens directe NDA’s met de betrokken werknemers van de wederpartij  te sluiten. In deze zaak was er wel een geheimhoudingsovereenkomst getekend met de voormalige werkgever van twee werknemers maar niet met hen direct.

Lees meer
Meer artikelen

DIRECT
CONTACT

070 381 92 81